Tekirdağ Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe
Bahçelievler Mah. Mandarin Sk. TOKİ Sitesi No1 24 Derslikli Okul Binası Süleymanpaşa/ TEKİRDAĞ

VİZYON

Özel Eğitimde, çağdaş eğitim öğretim olanaklarıyla BİRİNCİ, ülke düzeyinde ve öğrencilerin gözünde BİR İNCİ olmaktır.

MİSYON

Orta-Ağır düzey zihinsel yetersizliği olan öğrencileri; Yaşadığı toplumda kendi kendine yetebilen, içinde yaşadığı çevreye ve sosyal hayata uyum sağlayabilen, spora ve sanata ilgi duyan, kültürel değerlerine sahip çıkabilen, üreten ve geliştirebilen bireyler olarak yetiştirmektir.

BAŞARILAR

2017 ve 2018 yıllarında Antalya da düzenlenen Türkiye özel sporcular spor federasyonu 1. bölge yüzme şampiyonasında; yüzme erkekler, 50m sırt/backstroke, 100m serbest/freestyle, yüzme erkekler, 50m serbest/freestyle, 200m serbest/Freestyle kategorilerinde Türkiye 1. liği elde edilmiştir.

Tam gün

Öğrencilerimiz ücretsiz taşıma kapsamındadır

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Tekirdağ-İstanbul Yolu üzerinde Bahçelievler mahallesinde Toki sitesinde yer almaktadır.

Kontenjan Bilgileri

Rehberlik ve Araştırma Merkezi´nde incelemesi yapılıp İlçe Özel Eğitim Hizmetleri Kurulu´nca yönlendirilen öğrencilerin okulumuza kaydı yapılmaktadır

Trakya Kalkınma Ajansı Projesi

Ulusal Ajans Erasmus 2016+